100% slagingskans

Laagste prijs garantie

Geen voorbereiding nodig

Dezelfde dag examen

Theoriecursus data voor klassikaal motor theorie

Er zijn geen motor theorie cursussen gepland momenteel.

Klassikale motor theoriecursus

Xpress heeft een klassikale theoriecursus ontwikkeld speciaal voor motorrijders. Met deze cursus kun je zonder voorbereiding in één dag worden klaargestoomd voor het CBR theorie-examen. Je krijgt bij ons persoonlijke aandacht en we passen de cursus aan jou behoeftes aan. Er is veel ruimte om specifieke vragen aan de docent te stellen en kennis te delen met medeleerlingen. De theoriecursus is samengesteld door onze ervaren motorinstructeurs en bereid je optimaal voor op het theorie-examen.

Motor theorie leren in één dag

Veel leerlingen hebben er moeite mee om zich gedegen op het theorie-examen voor te bereiden. Gestructureerd oefenen en ontdekken welke informatie precies relevant is kost veel tijd. De door Xpress ontwikkelde unieke lesmethode, maakt het mogelijk alle noodzakelijke kennis in één dag eigen te maken.

Dankzij onze klassikale theoriecursus slaag je wel (en snel)

Veel leerlingen die zelfstandig voor hun theorie-examen oefenen slagen niet in één keer. De klassikale theoriecursus van Xpress biedt hier een uitkomst. Wij maken gebruik van speciale examengerichte vragen en herhalingen, waardoor ook leerlingen die de stof lastig vinden in één keer kunnen slagen voor het theorie-examen. Door je precies de juiste kennis bij te brengen, hoef je niet alle examenstof uit je hoofd te leren.

100% Slagingskans

Na onze theoriecursus kan in principe iedereen in één keer kan slagen voor het CBR theorie-examen. Om dit kracht bij te zetten garanderen wij voor iedereen een 100% slagingskans. Wat als je toch niet in één keer slaagt? Dan betaald Xpress je de kosten voor jou theorie-examen terug.

Wat je van de Xpress theoriecursus kunt verwachten:

• Duidelijke introductie van belangrijke informatie en begrippen;
• 100% examengericht oefenen met behulp van praktische vragen;
• We brengen je gratis naar het CBR examencentrum;
• Het examen leg je nog dezelfde dag af bij het CBR.