100% slagingskans

Laagste prijs garantie

Geen voorbereiding nodig

Dezelfde dag examen

Info

In 2007 is rijschool Xpress opgericht met een missie: leerlingen goed leren autorijden, zonder ze teveel lessen te laten afnemen. Leerlingen optimaal voorbereiden voor hun CBR examens staat hierin uiteraard centraal. Wij hechten veel waarde aan innovatie, om zo constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de rijschoolbranche. Onze instructeurs kiezen voor een persoonlijke benadering, waarbij elke leerling een lestraject krijgt dat is aangepast aan zijn of haar individuele eigenschappen. We volgen dus niet een standaardprocedure, maar kijken echt wat bij jou past. Zowel voor de theorie als de praktijklessen.

Ilhan Olgun

Je kunt bij ons terecht voor auto- bromfiets- en motorlessen, in Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. Je wordt direct gekoppeld aan een vaste instructeur, die je gedurende de gehele opleiding begeleidt. En mocht je van instructeur willen wisselen, dan zorgen we dat je nieuwe instructeur precies weet waar je was gebleven.
Voor motorleerlingen is het verder mogelijk zich aan te sluiten bij onze motorclub Elif. Deze organiseert verschillende activiteiten om het rijden nog leuker te maken.

Een belangrijk voordeel in de service van Xpress wordt geleverd door ons eigen ontwikkelde online systeem. In deze Xpress Omgeving krijgen leerlingen een totaaloverzicht van hun rijopleiding. Zo kunnen ze gemakkelijk lessen inplannen of annuleren in de agenda van de instructeur. Ook vorderingen in de lessen worden hier bijgehouden. Veder kunnen producten zoals de online theoriecursus, praktijkvideo’s en extra rijlessen worden aangeschaft. Je kunt gemakkelijk via iDeal saldo opladen. En heb je na je lessen nog saldo over? Dan storten wij dat gewoon terug op je rekening.

Wil je meer weten over onze persoonlijke service? Stuur gerust een bericht, of kom langs op ons kantoor.