100% slagingskans

Laagste prijs garantie

Geen voorbereiding nodig

Dezelfde dag examen

Theoriecursus data voor klassikaal auto theorie

Er zijn geen auto theorie cursussen gepland momenteel.

Klassikale auto theoriecursus

Met onze klassikale theoriecursus speciaal voor de auto, kun je zonder enige voorbereiding binnen één dag worden klaargestoomd voor het CBR theorie-examen. In tegenstelling tot passief leren uit boeken, krijg je bij ons persoonlijke aandacht en passen we de cursus aan jou behoeftes aan. Zo kun je specifieke vragen stellen aan de docent en kennis delen met medeleerlingen. De theoriecursus is zo ingericht dat je precies de juiste dingen leert, zonder overweldigt te worden door een vloed aan informatie.

Theorie-examen oefenen in één dag

Veel leerlingen hebben moeite om zich goed op het theorie-examen voor te bereiden. Het is lastig om gestructureerd te oefenen en te weten welke informatie precies relevant is. Daarnaast kost de voorbereiding veel tijd. Door de unieke lesmethode die Xpress heeft ontwikkeld, is het nu mogelijk dit alles terug te brengen tot een cursus van één dag.

Met een klassikale theoriecursus slaag je wel (en snel)

Als je zelfstandig voor je theorie-examen oefent, is de kans dat je slaagt slechts 40% (bron: CBR). Wanneer je kiest voor een klassikale theoriecursus van Xpress verhoog je de kansen aanzienlijk. Door gebruik te maken van speciale examengerichte vragen en herhalingen, kunnen ook leerlingen die moeite hebben met de stof in één keer slagen voor het theorie-examen. Wij weten namelijk precies over welke kennis jij dient te beschikken, zodat je niet alle stof uit je hoofd hoeft te kennen.

100% Slagingskans

Wij geloven dat iedereen na de theoriecursus in één keer kan slagen voor het CBR theorie-examen. Om deze reden garanderen wij voor alle leerlingen een 100% slagingskans. Mocht je onverhoopt toch niet in één keer slagen? Dan betaald Xpress de kosten voor jou theorie-examen.

Wat kun je van de klassikale auto theoriecursus verwachten?

• Bondige introductie van belangrijke algemene kennis;
• 100% examengericht oefenen aan de hand van relevante theorievragen;
• Gratis vervoer naar het CBR examencentrum;
• Je legt het examen nog dezelfde dag af bij het CBR.